Marvelin sankarit valloittamaan tv-sarjoja

24.7.2011 15:12

Valkokankaat tänäkin vuonna ryminällä vallannut Marvel on siirtämässä supersankareitaan useaan tv-sarjaan. Omat näytellyt sarjansa ovat saamassa Hulk, Viitta ja Tikari (Cloak & Dagger), Matkijalintu (Mockingbird) ja Jessica Jones.

Vihreän Hulkin painolastia sisuksissaan kantavaa Bruce Banneria ovat elokuvissa viimeksi näytelleet Edward Norton (Fight Club) ja Eric Bana (Aikamatkustajan vaimo), mutta sarjan Banneria ei ole vielä julkistettu.

Hulkin tv-sarja on kuitenkin edennyt tuotantovaiheeseen ABC:lla. Sarja keskittyy Bannerin ja Hulkin alkuaikoihin, kun Banner yrittää pitää raivopäisen lihaskimpun salassa.

ABC on tekemässä myös AKA Jessica Jones -sarjaa. Jones on entinen sankari, joka yrittää aloittaa elämäänsä uudelleen yksityisetsivänä. Marvelin Joseph Loebin mukaan sarjakuvista tutut Luke Cage ja Ms. Marvelina tunnettu Carol Danvers tulevat olemaan sarjan vakiovieraita.

Viitta ja Tikari -kaksikon vielä hämärän peitossa olevat seikkailut hirmumyrskyn jälkeisessä New Orleansissa ovat työnalla ABC Familyn puolella.

Matkijalinnun sarja tulee Loebin mukaan olemaan sekoitus Aliasta ja Felicitya, kun päähenkilö värvätään collegesta mestarivakoojaksi.

Kuva elokuvasta The Incredible Hulk (2008).

Lähde: Hitfix

Lisää luettavaa