34-vuotias Emily Berrington sanoo tulleensa painostetuksi alastonkohtauksiin – ”Hän alkoi huutaa”

Ohjaaja ei myöntänyt asiaa.

Brittiläinen näyttelijä Emily Berrington kertoi tulleensa kaltoin kohdelluksi 1940-luvulle sijoittuvan Close to the Enemy -minisarjan tuotannon alkuvaiheissa vuonna 2016. Hän sanoi puhjenneensa itkuun ja lähteneensä sarjasta ohjaajan reaktion vuoksi.

Näyttelijä pyysi kertomaan päällisin puolin, mitä ehdotetuissa alastonkohtauksissa tapahtuisi. Berringtonin mukaan ohjaaja Stephen Poliakoff, 67,  raivostui tiedusteluista.

– Hän alkoi huutaa todella aggressiivisesti ja sanoi että olen niin kallisarvoinen, liian vaikeaa työskennellä sinunkaltaistesi näyttelijättärien kanssa, Berrington kertoi.

– Tällaisten kohtausten suhteen kuvaan mitä haluan ja näytän mitä haluan, Berloff väitti ohjaajan sanoneen.

Poliakoff kiisti huutaneensa ja sanoi olevansa ”pahoillaan, että Emily on vihainen.”

– Minä en muista keskustelun menneen noin. Sikäli kuin muistan, tärkein tarkoitukseni keskustelussa – joka tapahtui pari kuukautta ennen kuvauksia – oli vakuutella häntä tukemalla häntä roolin suhteen, Poliakoff muisteli.

Alastonkohtauksia ei koskaan kuvattu, sillä Berrington ei jatkanut näyttelijänä sarjassa.

Toinen brittinäyttelijä Emilia Clarke puhui niin ikään alastonkohtauksistaan viime vuoden marraskuussa: Emilia Clarke pui alastonkohtauksiaan Game of Thrones -sarjassa – ”Ei, kultaseni, tämä ei ole OK”

Kuva tv-sarjasta Humans.

Lähde: The Sun

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut