Emilia Clarke pui alastonkohtauksiaan Game of Thrones -sarjassa – ”Ei, kultaseni, tämä ei ole OK”

Ei ollut miellyttävää.

Game of Thrones -sarjassa totuttiin näkemään paljon alastomuutta. Myös nykyinen maailmankuulu tähti Emilia Clarke teki sellaisia. Hän ei kuitenkaan tainnut pitää niistä kovinkaan paljon.

– Olin tullut juuri teatterikoulusta ja lähestyin sitä työnä (alastomuutta) – jos käsikirjoitus selkeästi vaati sitä, järkeilin, että niin se vain on, Clarke sanoi.

Kokemattomuus uralla kuitenkin näkyi näyttelijän ajatusmaailmassa.

– Olin ollut kahdesti aiemmin kuvauksissa, ja nyt olin alastomana näiden kaikkien näiden ihmisten keskellä. En tiedä mitä minun on tarkoitus tehdä, en tiedä mitä minulta odotetaan, enkä tiedä mitä haluan, Clarke jatkoi.

– Alastomuutta tai ei, vietin ensimmäisen kauden ajatellen, etten ole tarpeeksi arvokas vaatimaan mitään. En ole arvokas tarvitsemaan yhtään mitään, näyttelijä vielä lisäsi.

Clarke ei ollut täysin tyytyväinen runsaaseen alastomuuteen, mutta sai tukea Jason Momoalta.

– Se oli todellakin kovaa. Jotkut kohtaukset, jotka tein Jasonin kanssa olivat mahtavia, koska hän sanoi: ”Ei kultaseni, tämä ei ole ok.”

Clarke ei tehnyt enää alastonkohtauksia sarjan myöhemmässä vaiheessa. Hän kuitenkin joutui muiden tuotantojen yhteydessä taistelemaan siitä, ettei hänen tarvinnut sellaisia tehdä.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut