Melisandrea näytellyt Carice van Houten kertoi mielipiteensä Game of Thronesin lopusta – ”Se hölmöys oli tosi fiksua”

Dialogi oli välillä vaikeaa.

26.9.2019 01:02

Game of Thrones on nähty ja loppuun taputeltu, mutta aina siitä vain riittää asiaa. Melisandrea esittänyt Carice van Houten kertoi tällä kertaa mielipiteensä kauden viimeisestä jaksosta.

– Rakastin sitä, että koko valtaistuin tuhoutui. Koko juttu oli poissa. Rakastin sitä ja myös sitä, että kuninkaan valinta oli niin satunnainen tapahtuma. Se hölmöys oli hyvin fiksua. Ajattelin, että tällaista elämä on. Kenestä tahansa tomppelista voi tulla presidentti, van Houten mietti ja lisäsi vielä todella pitävänsä kyseisestä hetkestä.

Tähti ei valitettavasti kommentoinut Daeneryksen kohtaloa. Sen sijaan hän mainitsi, että improvisoi paljon kohtauksessa, jossa hän herättää Jon Snown takaisin elävien kirjoihin.

Dialogista van Houten mainitsi, että hänellä oli sarjan aikana vaikeuksia valerialaisen kielen kanssa.

– Se oli tosi vaikeaa. Tietysti Emilialla (Clarke) oli paljon hankalampaa kuin minulla, mutta muistan niiden repliikkien opettelun. Ei ole mitään mihin verrata. Puhunko hepreaa? Kreikkaa? Mitä tämä kieli on? Mutta se oli myös hauskaa, koska jos tein virheen, kukaan ei huomaisi, van Houten kertoi.

Van Houtenilta on vastikään tullut psykologinen trilleri nimeltään Instinct. Hän esittää siinä vankilan terapeuttia, joka ihastuu raiskaajaan.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa