4 dollarin leffavuokraus, 5 miljoonan oikeusjuttu – Bond-näyttelijättären fanit haastoivat studion oikeuteen, koska tämä leikattiin hittileffasta

Oikeusjutun mukaan komediaa markkinoitiin valheellisesti.

Universal-studio on haastettu oikeuteen koskien Yesterday-elokuvaa vuodelta 2019.

Amerikkalaiset Conor Woulfe ja Peter Michael Rosza nostivat oikeusjutun, koska Yesterdayn trailerissa nähdään Ana de Armas (007 No Time to Die, Veitset esiin), mutta lopullisesta elokuvassa Armas ei esiinny. Woulfe ja Rozsa syyttävät studiota valheellisesta markkinoinnista.

Kaksikko vuokrasi komedian Amazon Prime Videosta 3,99 dollarin hintaan, ja nyt he vaativat 5 miljoonan dollarin korvauksia elokuvan tuottaneelta Universalilta.

– Koska kuluttajille luvattiin Yesterdayn trailerin perusteella elokuva, jossa on Ana de Armas, mutta he eivät saaneet elokuvaa, jossa Ana de Armas oli mukana, tällaiset kuluttajat eivät saaneet mitään arvoa heidän vuokraukselleen tai ostolleen, oikeusjutussa todetaan.

Universal ei ole kommentoinut oikeusjuttua.

Danny Boylen ohjaama hittikomedia kertoo muusikosta nimeltä Jack, jonka haaveet tähteydestä ovat haihtumassa ilmaan. Eräänä päivänä Jack törmää linja-autoon. Kun hän herää sairaalassa, jostain syystä maailmasta on hävinnyt kaikki tiedot ja muistot The Beatlesista. Jack rupeaa esittämään The Beatlesin kappaleita ominaan, ja hänestä tulee supertähti.

Armas alun perin esitti elokuvassa Roxanne-nimistä sivuhahmoa, joka oli potentiaalinen rakkauden kohde Jackille. Roxanne leikattiin leffasta pois, koska yleisö ei pitänyt kolmiodraamasta Jackin, Roxannen ja Lily Jamesin esittämän Ellien välillä.

Alla on Yesterdayn traileri, jossa De Armas vilahtaa.

YouTube video

Lähde. Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut