Al Pacino paljastaa omasta mielestään perverssin syyn, miksi hänet nähdään nykyisin niin usein huonoissa elokuvissa – Raha ei ole ainoa syy

Raha auttaa valinnassa, mutta taustalla on kuulemma toinenkin syy.

Vulture uutisoi, että näyttelijälegenda Al Pacino on paljastanut haastattelussa syyn siihen, miksi hänet nähdään niin usein kehnoissa elokuvissa. Nyt Pacinolla toki pyyhkii hyvin: häntä povataan parhaan miessivuosan Oscar-ehdokkaaksi The Irishmanista, hänet nähtiin Once Upon a Time… In Hollywoodissa ja ensi vuonna Jordan Peelen tuottamassa sarjassa Hunters.

Rahalla on osasyynsä, mutta se ei ole kaikki kaikessa. Hän myöntää syyn olevan jopa hieman perverssi: ”Olen alkanut haluta tehdä elokuvia, jotka eivät ole niin hyviä, jotta voisin yrittää tehdä niistä parempia. Siitä on tullut haasteeni”, Pacino kertoo.

Pacino myöntää, että joutuu joskus perustelemaan itselleen roolin ottamista. ”Joku ääni sisälläsi tietää, että joku projekti tulee olemaan huono, mutta sitten pohdin asiaa ja ajattelen että ei, minä aion tehdä tästä paremman.” Pacino sanoo, että saa itsensä jopa innostumaan ajatuksesta, jos saa jonkun elokuvan nostettua huonosta keskinkertaiseksi. ”Se on impulssi, joka minun täytyy nyt jatkossa unohtaa.”

Kuva elokuvasta Pirates of Somalia

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut