Robert De Niro ja Al Pacino häpesivät edellistä yhteistä elokuvaansa – De Niro kuiskasi lupauksen Pacinolle punaisella matolla

The Irishman.

Kiinnostava legendojen haastattelu.

Varietyn kiinnostavassa haastattelussa kollegat ja ystävykset Robert De Niro ja Al Pacino käyvät läpi yhdessä kokemiaan elokuvia. The Irishman on heidän neljäs yhteinen elokuvansa ja kolmas jossa he pääsevät näyttelemään yhdessä. Kummisetä osa II -elokuvassa he eivät jakaneet yhteisiä kohtauksia, mutta Heatissa ja Oikeuden kasvoissa kyllä.

Heidän toinen yhteiselokuvansa oli määrä jossakin vaiheessa olla Myyntitykit, mutta De Nirolle kaavailtu rooli meni lopulta Jack Lemmonille vuoden 1992 elokuvassa. Sen sijaan Oikeuden kasvot aiheutti molemmille näyttelijälegendoille häpeää.

Erityisesti De Nirolle. Italialaiset fanit huusivat molempien tähtien nimiä ja riemuitsivat elokuvan Rooman ensi-illassa. Punaisella matolla De Niro oli kuiskannut Pacinolle: ”Tämä on mahtava reaktio, mutta eikö olisi mukava jos he olisivat täällä sellaisen elokuvan vuoksi josta voisi tuntea ylpeyttä. Seuraavalla kerralla teemme sellaisen”.

Kymmenen vuotta myöhemmin Martin Scorsesen The Irishmania ylistetään kaikkien osallisten uran parhaimmistoon kuuluvaksi elokuvaksi, eikä Oikeuden kasvoja enää muista kukaan.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut