Marvel-ohjaaja James Gunn närkästyi Martin Scorsesen tylyistä kommenteista

Nyt taisi vähän kipinöidä.

Guardians of the Galaxy -elokuvien ohjaaja ja käsikirjoittaja James Gunn ei pitänyt Martin Scorsesen kommenteista. Mestariohjaaja nimittäin sanoi, että Marvel-leffat ei ole elokuvataidetta (cinema).

– Martin Scorsese kuuluu suosikkeihini viidestä elossa olevasta elokuvantekijästä. Olin tyrmistynyt, kun ihmiset tylyttivät Kristuksen viimeistä kiusausta (1988) näkemättä sitä. Olen surullinen, että nyt hän tuomitsee minun elokuvani samalla tavalla, Gunn julisti Twitterissä.

Kristilliset piirit halusivat aikoinaan boikotoida Kristuksen viimeistä kiusausta, sillä se ei noudattanut samaa narratiivia kuin Raamatussa.

Gunn sanoi kuitenkin rakastavansa aina Scorsesea ja olevansa kiitollinen hänen panoksestaan elokuvataiteelle. Hän ei myöskään malta odottaa tulevaa The Irishman -elokuvaa.

Scorsese sanoi yrittäneensä katsoa Marvel-leffoja. Mutta ilmeisesti luovutti.

– Tiedätkö, yritin. Mutta ne eivät ole elokuvataidetta, Scorsese tykitti Empiren haastattelussa.

– Totta puhuen, vaikka ne ovat hyvin tehtyjä, ja näyttelijät tekevät parhaansa niissä olosuhteissa, ne ovat huvipuistoja. Ne eivät ole elokuvataidetta, jossa ihminen yrittää tulkita tunteellisia ja psykologisia kokemuksia toiselle ihmiselle, Scorsese sanoi.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut