Ja niin siinä kävi: The Irishmanin ensireaktiot ovat suorastaan ylistäviä – ”Mestariteos!”, ”Pacinolle Oscar!”

Elokuva on saanut ensimmäisen näytöksensä.

Martin Scorsesen tuore elokuva The Irishman sai ensiesityksensä New York Film Festivalilla. Vastaanotto oli suorastaan ylistävä. Netflixissä marraskuussa julkaistavaa elokuvaa kutsuttiin useissa Twitter-reaktioissa ”mestariteokseksi”. Joku kuvaa elokuvaa Mafiaveljiksi, mutta mieheltä joka teki Silencen.

”Poikkeuksellinen – vanhaa Scorsesea. Siinä on niin paljon hänen parhaista elokuvistaan, jonka jälkeen siitä tulee ihan omanlaisensa. Kolme loistavaa roolisuoritusta, eikä ikääntyminen ollut lainkaan ongelma”, kommentoi eräs käyttäjä.

Joku on sitä mieltä, että Al Pacino ansaitsee elokuvasta Oscarin. Pacino kerää ylistystä muutenkin: ”Al Pacino omistaa The Irishmanin. Robert De Niro omistaa elokuvan loput 30 minuuttia.” Yhden katsojan mukaan Pacino nousee kaikkien yläpuolelle hauskalla, surullisella ja kalvamaan jäävällä roolisuorituksella Jimmy Hoffana.

”Sovelias kotiinpaluu De Nirolle, Pacinolle ja Pescille, Scorsesen oodi mafiaelokuville. Hauskasti ja terävästi kirjoitettu. Kuolevaisuuden ja perinnön muotokuva, kerronta on kuin kulminoitu kaikesta siitä mitä olemme tästä genrestä nähneet. Se ono pitkä, muttei koskaan tylsä.” Joku katsoja oli lopussa itkenyt.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut