The Irishman on tällä hetkellä Scorsesen uran parhaiten arvosteltu elokuva – Rotten Tomatoesin pistemäärä 100 %

The Irishman.

Kovia lukuja.

Daily Mail huomioi, että Martin Scorsesen marraskuussa Netflixissä nähtävä The Irishman on tällä hetkellä ohjaajalegendan parhaiten arvosteltu elokuva Rotten Tomatoes-sivustolla, joka kokoaan kriitikkojen arvostelujen keskiarvoja. The Irishmanilla on 100 % pistemäärä 80 eri arvostelijan ja julkaisun otannalla.

Tällä hetkellä Rotten Tomatoesissa samaan on yltänyt mm. sellaiset elokuvat kuin Orson Wellesin Citizen Kane, Alfred Hitchcockin Takaikkuna ja Joseph L. Mankiewiczin Kaikki Eevasta. Huomionarvoista toki on se, että yksikin negatiivinen arvostelu pudottaa Scorsesen elokuvan pois ”täydellisten elokuvien” listalta, mutta voidaan ajatella tämän olevan silti suuri saavutus.

Esimerkiksi Scorsesen Taksikuskilla on sivustolla 98 % pisteet, Mafiaveljillä ja Kuin raivo härällä 96 %. The Irishman on siis tällä hetkellä Scorsesen uran parhaiten arvosteltu elokuva. Elokuva nähdään Netflixissä 27.11.2019. Daily Mail huomauttaa, että elokuva on kestoltaan pidempi kuin Kummisetä, Titanic tai mikään Taru sormusten herrasta -elokuvista.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut