Alan Cumming kieltäytyi kohtelunsa vuoksi merkittävästä Harry Potter -roolista: ”Painukaa *ittuun!”

Taustasyy varmasti närkästytti.

10.8.2021 12:30

The Good Wife -sarjan näyttelijä Alan Cumming paljasti, että hänelle tarjottiin aikoinaan merkittävää roolia Harry Potter -elokuvassa. Sarjassa on nähty useita arvostettuja näyttelijöitä, mutta jostain syystä rooli elokuvasarjassa ei kiinnostanut Cummingia.

Hän kertoi nyt rehellisesti, mitä vastasi tarjouksen tehneille henkilöille.

– En kieltäytynyt siitä. Käskin heidän painua *ittuun, Cumming täräytti.

Näyttelijän kärkäs reaktio ei ollut ainakaan pelkästään diivailua, vaan siihen liittyi muutakin. Cummingin mukaan hänelle valehdeltiin roolitusprosessin aikana.

– He halusivat minun ja Rupert Everettin koe-esiintyvän. He sanoivat, etteivät he voi maksaa minulle tiettyä summaa enempää. Heillä ei vain ollut enää rahaa budjetissa, Cumming taustoitti.

– Ja minulla oli sama agentti kuin Rupertilla, jolle he tietysti aikoivat maksaa enemmän. Räikeää valehtelua, typerää valehtelua niin ikään. Jos aiot valehdella, ole fiksu sen suhteen. Sanoin, käske heidän painua *ittuun. Ja ajattelin, että Rupert saa roolin, Cumming jatkoi.

Everett ei kuitenkaan saanut roolia.

– He teettivät hänellä koe-esiintymisen ja muistan, että hän toi oman peruukkinsa. Ja sitten he helvetti antoivat sen Kenneth Branaghille, Cumming vielä jyrisi.

Rooli olisi ollut Branaghin lopulta näyttelemä hahmo Gilderoy Lockhart.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa