Amazon Primeen lisätyssä jännärissä selvitellään hirmutekoja kauhuelementein – näyttelijä treenasi veitsien kanssa kuukausia ennen kuvauksia

IMDb-arvosana on 6,2.

10.6.2021 02:16

Amazon Prime Videoon on lisätty jännitystä, toimintaa ja kauhua tarjoava elokuva Deliver Us From Evil – Päästä meidät pahasta (2014).

Newyorkilainen poliisi Ralph Sarchie (Eric Bana) kamppailee yksityiselämässään henkilökohtaisten ongelmien kanssa. Hän ryhtyy selvittämään selittämättömien hirmutekojen sarjaa. Avukseen hän saa omintakeisia toimintatapoja suosivan papin (Edgar Ramírez), joka hallitsee manausrituaalit. He käyvät yhteistuumin taisteluun pelottavia ja demonisia riivaajia vastaan.

Banan ja Ramírezin lisäksi näyttelijöinä Mike Houston, Sean HarrisChris CoyDorian MissickOlivia Munn, Joel McHale sekä Lulu Wilson. Ohjaajana Scott Derrickson (Doctor Strange, Sinister).

Episodin arvostelussa elokuva sai kaksi tähteä:

”Säikäyttely Derricksonilta nimittäin onnistuu, mutta elokuvan pahin kompastuskivi on sen väkinäinen parisuhdetarina ja olemattomat hahmot. Liikaa väkivaltaa nähnyt poliisi, jolla ei ole tarpeeksi aikaa perheelleen on suoraan kliseekirjan ensimmäiseltä sivulta, Sarchien sekä tämän vaimon välisen dialogin löytyessä luultavasti sivulta kaksi. Tämän pidemmälle Derrickson ja käsikirjoittajakumppani Paul Harris Boardman eivät ilmeisesti kirjaa ole jaksaneet lukea, sillä näissä kliseisissä ja yllättämättömissä tunnelmissa jatketaankin loppuun asti.”

McHale harjoitteli kuukausia veitsien ja taistelulajien parissa, jotta sai tehtyä elokuvassa nähtävät veitsiin liittyvät stunttinsa itse. Hän ei loukannut itseään kertaakaan – paitsi viimeisenä kuvauspäivänä hänen poikansa vieraillessa kuvauksissa. McHale leikkasi pojalleen valkosuklaata ja viilsi samalla käteensä.

Alla traileri.

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa