Amazonin pomo kertoi mikä on The Boys -sarjan tulevaisuus

Sisarsarja Gen V on tulossa pian.

10.9.2023 11:01

The Boys -sarja onnistui tuomaan uutta eloa supersankarigenreen. Sarja panostaa räävittömyyteen ja väkivaltaan, mutta suosio ei perustune pelkästään näihin elementteihin, sillä on sarjassa myös aika hyvä tarinakin.

Amazon Studiosin televisiopuolen johtajan Vernon Sandersin mukaan The Boys -sarjan vetäjällä Eric Kripkellä on alusta alkaen ollut pitkä suunnitelma sarjaa varten.

– Ericillä on ollut jo vuosia visio siitä, mihin tämä kaikki johtaa, ja olemme käyneet jatkuvaa keskustelua siitä, mitä tapahtuu seuraavaksi, Sanders sanoi Entertainment Weeklylle.

– On luultavasti ennenaikaista puhua siitä (jatkosta) muuta kuin että uskomme Ericiin, ja jos Eric on kiinnostunut jatkamaan tarinaa, olemme ensimmäisenä valmiina tekemään yhteistyötä hänen kanssaan.

– Mutta tällä hetkellä olemme erittäin keskittyneitä Gen V:hen ja The Boysin hämmästyttävään neljänteen kauteen, jonka uskon saavan fanit räjähtämään, Kripke lisäsi.

Gen V.

Kripke on vihjannut aiemmin, että tulevaisuuden suunnitelmat riippuvat paljon siitä, miten fanit reagoivat Gen V -sarjaan, joka The Boysin sisarsarja.

Uproxx -julkaisun mielestä on melko selvää, että The Boysin viides kausikin tehdään. Gen V on tulossa Prime Videoon 29. syyskuuta. Alla traileri.

Lue myös: Tietovisa: Tunnistatko näyttelijät zoomatuista kasvokuvista? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa