Amber Heard kertoi, kuinka on saanut päivittäin satoja tappouhkauksia oikeudenkäynnin takia: ”He haluavat laittaa vauvani mikroaaltouuniin”

AOP

Ensi viikolla saadaan luultavasti kuulla tuomio.

Depp haastoi entisen vaimonsa Amber Heardin oikeuteen kunnianloukkauksesta ja pyytää 50 miljoonan dollarin korvauksia menetetyistä töistään. Pitkä oikeudenkäynti päättyy tänään perjantaina ja tuomion läpikäyminen alkaa tiistaina 31. toukokuuta.

Heard oli eilen todistamassa oikeudessa. Hän kertoi muun muassa mitä kaikkea on joutunut kestämään huhtikuun 11. päivä käynnistyneen oikeudenkäynnin jälkeen.

– Minua on häiritty, nöyryytetty ja uhattu päivittäin. Jopa tänne oikeussaliin käveleminen, ja koko maailman edessä istuminen nöyryyttää minua, koska joudun kertomaan elämäni pahimmista asioista julkisesti. Ihmiset haluavat tappaa minut, ja he kertovat sen minulle päivittäin. He haluavat laittaa vauvani mikroaaltouuniin. He ovat sanoneet näin. Johnny uhkasi, hän jopa lupasi, että jos joskus jätän hänet, hän pakottaa minut muistamaan itsensä joka ikinen päivä, Heard kertoi itkuisena.

– Joudun elämään uudelleen tämän trauman joka päivä, koska minua vastaan käydään kampanjaa muun muassa sosiaalisessa mediassa. Saan satoja tappouhkauksia säännöllisesti, jopa päivittäin. Ihmiset solvaavat minun tämän oikeudenkäynnin takia. En halua, että kenenkään pitäisi käydä tällaista läpi. Haluaisin vain, että Johnny jättää minut rauhaan. Olen sanonut tätä jo vuosien ajan.

Heard sanoi samalla, ettei ole vuotanut nyt jo kuuluisia videoita Deppin raivokkaasta humalakäyttäytymisestä TMZ-lehdelle.

Heard kertoi myös, ettei oikeudenkäynnin keskiössä oleva artikkeli liity Deppiin millään lailla.

Lähde: Entertainment Weekly

Aiheeseen liittyvät jutut