Todistaja: Deppin rahan törsäys räjähti Amber Heardin tullessa kuvioihin – talousneuvoja kertoi törsäämisestä

Pelkästään yhteen asiaan 10 000 dollaria päivässä.

21.5.2022 06:00

Johnny Deppin on väitetty käyttäneen melkeinpä holtittomalla tavalla varallisuuttaan. Deppin ja Amber Heardin oikeudenkäynnissä todisti nyt Deppin entinen taloudellinen neuvonantaja.

Talousneuvoja Joel Mandel kertoi ennakkoon tallennetun todistuksen välityksellä Deppin villeistä kulutustottumuksista, ja mihin tähti on käyttänyt rahojaan. Depp on vuosien varrella tienannut satoja miljoonia ja myös tuhlannut satoja miljoonia.

Mandelin mukaan Deppin kulutus riistäytyi käsistä, kun Depp ja Heard tapasivat vuonna 2010. Mandel muun muassa väitti, että entinen Pirates of the Caribbean -tähti maksoi joka kuukausi 100 000 dollaria riippuvuusongelmiaan hoitavalle lääkärille.

Toiset 300 000 dollaria Depp käytti joka kuukausi henkilökuntaansa, johon kuului ainakin avustajia ja isännöitsijöitä. Turvallisuuteen puolestaan meni joka päivä 10 000 dollaria.

Osaan kuluista on liitetty myös Amber Heardin nimi. Yksi tällainen tapaus on Heardin 160 000 dollarin viinilasku ennen avioliiton päättymistä.

Mandelin mukaan Depp ei juurikaan lahjoittanut rahaa hyväntekeväisyyteen.

– En muista kirjoittaneeni suuria hyväntekeväisyyssekkejä. Hänen tyylinsä oli pikemminkin näyttäytyä tapahtumassa tai antaa nimensä käyttöön sen sijaan, että hän kirjoitti shekin, Mandel muisteli.

Erään villin tarinan mukaan Depp käytti kolme miljoonaa dollaria, kun hän ampui Hunter S. Thompsonin tuhkat tykillä taivaalle. Depp näytteli Thompsonin kirjaan perustuvassa Pelko ja inhoa Las Vegasissa -elokuvassa.

Lue myös: Asianajaja grillasi Amber Heardia – ei ole antanut Deppiltä saamiaan rahoja hyväntekeväisyyteen vaikka lupasi – Episodi.fi

Lähde: Cinemablend, Cinemablend

 

Lisää luettavaa