Angelina Jolie poseeraa alasti muotilehdessä – avautuu samalla erittäin kivuliaasta suhteesta Brad Pittin kanssa

Jolien ja Pittin elämä ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista ja samppanjan litkimistä.

6.11.2019 10:39

Maleficent: Mistress of Evilin tähti Angelina Jolie on paljastanut tuoreessa Harper’s Bazaar -muotilehden haastattelussa joutuvansa asumaan lastensa kanssa Los Angelesissa, koska ex-mies Brad Pitt asuu siellä.

– Rakastaisin asua ulkomailla ja teenkin niin heti kun lapset ovat 18-vuotiaita. Nyt joudun asumaan täällä, koska heidän isänsä on valinnut niin, Jolie kertoo.

Jolien ja Pittin ero astui voimaan vuonna 2016. Sen jälkijäristykset tuntuvat vieläkin. Pitt joutui menemään AA-kokouksiin eron jälkeen, niin alkoholisoitunut hän oli.

– Kehossani on näkyviä ja näkymättömiä arpia, jotka ovat syntyneet kymmenessä vuodessa, etenkin viimeisen neljän vuoden aikana.

Jolie viittaa tällä siihen, kuinka mediassakin on spekuloitu pariskunnan sekä henkisesti että fyysisesti väkivaltaisesta suhteesta.

– Näkymättömiä arpia vastaan on vaikeampi taistella. Elämä ottaa monia käännöksiä. Joskus sinuun sattuu, joskus näet rakkaasi tuskissaan, etkä voi itse olla niin vapaa kuin haluaisit olla. Se ei ole mitään uutta tai vanhaa, mutta tunnen kuitenkin, kuinka veri virtaa taas kehossani.

– Elämä saattaa sulkea sen osan meistä, joka on vapaa, villi, avoin ja utelias. Se tapahtuu kivun tai harmin kautta.

Pariskunnan kuusi lastakin ovat joutuneet kokemaan kovia.

– He ovat nähneet paljon. Opin heidän voimastaan. Vanhempina haluamme, että he syleilevät omia itsejään, sitä mitä he ovat, ja sitä, mitä he tuntevat sydämissään oikeaksi. He peilaavat kuitenkin meitä itseensä, ja haluavat täysin samaa meiltä.

Alla uudet muotikuvat.

Lähde: Fox News

Lisää luettavaa