Apple nappasi taas Tom Hanks -leffan – tähti ei liene mielissään

Näinhän kävi aiemminkin.

Apple on hankkinut Amblin Entertainmentilta Apple TV -palveluunsa tulevan Tom Hanks -elokuvan Fitch, joka tunnettiin aiemmin nimellä Bios. Aiemmin Apple nappasi Hanksin mainion sotaelokuvan Greyhound.

Hanks ei liene mielissään toisen elokuvansa päätymisestä teatterilevityksen sijaan suoratoistoon. Tähti oli selvästi pettynyt, kun Greyhoundia ei nähty ainakaan laajalti valkokankailla.

Hanks sanoi tuolloin Greyhoundin julkaisun Apple TV:ssä olevan todella surullista. Hän mainitsi erikseen elokuvan kuvan ja äänen, jossa on suuri ero teatteriin verrattuna. Hän myös kutsui Applen johtoporrasta ”julmiksi piiskureiksi”, jotka pakottivat hänet käyttämään taustalakanaa nettikameran kautta tehdyssä haastattelussa. ”Täällä minä olen, nöyränä kumartelemassa Apple TV:n halujen mukaan”, Hanks sanoi.

Fitch kertoo robotiikkainsinööristä, joka on yksi harvoista selviytyjistä aurinkoon liittyvän katastrofin jälkeen. Hanksin esittämä hahmo rakentaa robotin, jonka hän toivoo pitävän huolta koirastaan Goodyearista. Kolmikko päätyy yhdessä vaaralliselle matkalle länteen, jonka aikana robotiikkainsinööri yrittää opettaa robotille asioita elämästä.

Lähde: The Hollywood Reporter

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut