Arrival-ohjaajan tuleva elokuva lupaa ”paljon ihmisiä kiroilemassa ja harrastamassa seksiä”

Salaliitot, salamurhat ja salaisuudet täyttävät Egyptin kuningattaren elämän tulevassa elokuvassa.

Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) kehittää parhaillaan omaa adaptaatiotaan Frank Herbertin Dyyni-romaaneista, mutta sen jälkeen saattaa luvassa olla matkalippu historiaan.

Villeneuven tiedetään olevan kiinnostunut ohjaamaan David Scarpan (All the Money in the World) käsikirjoittama Kleopatra-elokuva, joka perustuu Stacy Schiffin Cleopatra: A Life -tietokirjaan. Projekti on pyörinyt kehittelylimbossa jo vuosia, mutta nyt näyttäisi siltä, että se on saanut uutta pontta alleen.

Ja jos joku kuvitteli Scarpan ja Villeneuven kehittelevän suurta ja pönöttävää epookkia, saavat käsikirjoittajan sanat odottamaan jotain ihan muuta.

”… Sen sijaan, että tekisimme prestiisiä elokuvaa – sellaista kolmituntista, juhlavaa, jossa on ihmisiä viuhkojen kanssa puhumassa englantilaisilla aksenteilla ja muuta sellaista – me lähestymme sitä poliittisena trillerinä. Likaisena, verisenä, jossa on paljon ihmisiä kiroilemassa ja harrastamassa seksiä ja kaikenlaista muuta…” Scarpa sanoo The Hollywood Reporterin haastattelussa.

”Siitä tulee kaksituntinen, tiukka ja rujo poliittinen trilleri täynnä salamurhia ja vastaavaa. Teemme päinvastoin kuin tällaisen elokuvan odottaisi menevän.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut