Blade Runner 2049 -ohjaaja Denis Villeneuve matkustaa muinaiseen Egyptiin? – Kleopatra-elokuva tähtäimessä

Incendies, Enemy, Prisoners, Sicario, Arrival ja uusimpana tulokkaana somessa raivokkaasti hehkutettu Blade Runner 2049. Ohjaaja Denis Villeneuve ei ole vielä lyönyt hutia, joten miehen seuraavia projektia odotellaan enemmän kuin suurella mielenkiinnolla.

Villeneuven seuraava ohjaustyö saattaa olla Frank Herbertin scifi-klassikkoon perustuva Dyyni, jota ohjaaja kehittää Legendary Picturesille. Ohjaajan nimi on myös korkealla listalla seuraavasta 007-elokuvasta puhuttaessa, mutta tämä vaikuttaa epätodennäköisemmältä – etenkin uuden historiallisen projektin tultua Villeneuven pöydälle.

Deadlinen mukaan Villeneuve istuu neuvottelupöydässä kehittääkseen uusiksi Sonyn Cleopatra-elokuvan. Stacy Schiffin elämäkertateokseen perustuvan elokuvan käsikirjoitusta ovat Sonylle puuhanneet David Scarpa (All The Money in the World), Eric Roth (Forrest Gump, The Insider) ja Brian Helgeland (L.A. Confindential) ja ohjaajan tuolin ympärillä ovat pyörineet mm. David Fincher, Paul Greengrass ja James Cameron.

Angelina Jolien oli pitkään tarkoitus näytellä dramaattisen itsemurhan tehnyttä Egyptin kuningatarta Sonyn elokuvassa, mutta näyttelijän osallistuminen on tällä hetkellä hämärän peitossa.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut