Arvuuttajaa The Batmanissa näyttelevä Paul Dano kärsi uniongelmista kuvausten aikana – kertoi miksi

Elokuvassa on luvassa intensiivinen kohtaus Danon ja Sarsgaardin välillä.

19.2.2022 13:10

Muun muassa There Willl be Blood (2007) -elokuvasta tunnettu Paul Dano on ison budjetin roolissa tulevassa The Batman -elokuvassa. Hän näyttelee siinä Arvuuttajaa, jota on aiemmin näytellyt ainakin Jim Carrey elokuvassa Batman Forever (1995).

Dano kertoi nyt, että hänellä oli ongelmia nukkua, kun hän näytteli Arvuuttajaa.

– Siellä on kohtaus Peter Sarsgaardin hahmon kanssa (Gothamin piirisyyttäjä Gil Colson). Se oli intensiivistä. Oli joitain öitä, joina en luultavasti nukkunut niin hyvin kuin olisin halunnut vain siksi, että tästä hahmosta oli hieman vaikea irtautua. Siihen pääseminen vaatii paljon energiaa. Ja siksi sitä on melkein pidettävä yllä, sillä kun olet sillä tasolla, ylös ja alas meneminen on tavallaan vaikeaa, Dano kertoi unettomuudestaan.

Danon hahmo eroaa trailereiden perusteella paljon Carreyn hahmossa. Kyseessä ei ole veijarimainen, koominen hahmo, vaan sarjamurhaaja, joka valitsee uhreikseen Gothamin eliittiä, ja jättää jälkeensä viestejä Batmanille.

Elokuvassa nähdään Arvuuttajan lisäksi Colin Farrellin Pingviini, Zoë Kravitzin Kissanainen, Jeffrey Wrightin Jim Gordon, Andy Serkisin Alfred Pennyworth ja John Turturron Carmine Falcone. Lepakkosankarin viitta on tällä kertaa Robert Pattinsonin harteilla.

The Batman on tulossa teattereihin 4. maaliskuuta. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Paramount Plussassa: Kauhistuttava ryysyistä rikkauksiin tarina – miespääosasta ja kuvauksesta Oscar-palkinto – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia