Ash vs. Evil Deadiin ikonisia kauhunäyttelijöitä sekä William Shatner?

Starz-kanavalla Halloweenina ensi-iltansa saava Ash vs. Evil Dead -sarja on pistänyt Sam Raimin ja Bruce Campbellin puheliaiksi. Campbell palaa ikonisen Ashley J. Williamsin rooliin yli kahdenkymmenen vuoden jälkeen, joten ei ihmekään, että miekkoset ovat innoissaan.

Campbell kertoi seuraavaa MovieBuzzersille:

”Käyttäisin heitä kaikkia. Ottaisin Robert Englundin (Freddy Krueger) ja Kane Hodderin (Jason Vorhees), kaikki nämä tyypit joihin törmään kauhu- ja fanitapaamisten lämpiöissä. William Shatner, ottaisin hänet myös. Ottaisin heidät kaikki, mutta erityisesti haluan genreihmisiä. En haluaisi jättää ketään ulos. Käytimme Mimi Rogersia ensimmäisellä kaudella. Mimi on mahtava, koska hän on oikea näyttelijä – ja sitten teimme hänelle temput laittamalla hänet tilanteisiin, joihin hän ei ole tottunut.”

Raimi taas pohti seuraavaa:

”Miksei? Nämä tyypit ovat todella hyviä näyttelijöitä. Varmasti fanitkin haluaisivat nähdä heidät cameo-rooleissa, kunhan heille vain löytyisi oikeat hahmot. Roolitus on tärkeintä.”

Toivottavasti suunnitelmat toteutuvat toista kautta varten! Ja toivotaan myös, että sarja rantautuisi lopulta myös Suomeen.

Lähde: Bloody Disgusting

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut