Avengers: Endgamessa nähtiin ehkä elokuvahistorian kallein kohtaus – näyttelijöitä ”huijattiin” ennen kuvausta

Massiivinen spoileri Avengers: Endgame -elokuvasta!

29.7.2019 18:23

Anthony ja Joe Russon mukaan Avengers: Endgame -elokuvassa nähty kohtaus oli ehkä kaikkien aikojen kallein. Kyseessä on hetki, jolloin Tony Stark lähtee viimeiselle matkalleen.

– Meillä oli tapana vitsailla, enkä tiedä onko se edes vitsailua, että se on ehkä elokuvahistorian kallein kohtaus. Ruudulla näkyy paljon pätäkkää. Ainakin se on kaikkien aikojen kallein ”taustanäyttelijäpäivä”, jos Kleopatraa (1963) ei lasketa, Joe Russo mietti.

Valkokankaalla pönöttää kohtauksen aikana sellainen määrä tähtinimiä, että heikompaa hirvittää. Moni ajatteli kohtauksessa käytetyn tietokonegrafiikkaa apuna, mutta Russo-veljesten mukaan kaikki olivat oikeasti paikalla. Jotta kaikki saatiin varmasti mukaan, kuvauspaikaksi valittiin maatila lähellä Atlantan lentokenttää, jotta paikalle oli helppo tulla.

Näyttelijöitä myös jekutettiin ennen kuvauspäivää. Juonipaljastusten välttämiseksi tähtisikermälle kerrottiin, että kohtauksessa kuvataan häät. Moni ihmettelikin, kun puvustus antoi näyttelijöille mustat vaatteet. Tuolloin heille paljastettiin kyseessä olevankin hautajaiset.

Avengers: Endgame ohitti vastikään Avatarin maailman tuottoisimpana elokuvana, joten kohtauksen kalleus tuskin haittaa Disneytä tai Marvelia.

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa