Barbra Streisand ei välittänyt uudesta A Star Is Born -elokuvasta – Piti uusintafilmatisoinnin uusintafilmatisointia ”vääränä ajatuksena”

A Star Is Born

Tell me something, Barbra.

Variety uutisoi, että Barbra Streisand ei pitänyt uuden A Star Is Born -version tekemistä järin hyvänä ideana. Hän itse näytteli Kris Kristoffersonin kanssa paria Tähti on syttynyt -elokuvassa vuonna 1976.

”Kun kuulin ensimmäistä kertaa, että elokuva tehdään, päärooleissa piti olla Will Smith ja Beyoncé. Ajattelin, että se on mielenkiintoista. Tehdä siitä todella erilainen uudelleen, uudenlaista musiikkia, näyttelijöitä, minusta se oli loistava idea. Olin yllättynyt, kun näin kuinka samanlainen elokuva olikin vuoden 1976-version kanssa”, Streisand sanoo.

Hänestä uusintaversion uusintaversion tekeminen oli ”väärä ajatus” alun alkaenkin. Hän ei kuitenkaan ala väittelemään elokuvan valtavan suosion kanssa. ”En välitä niin paljon menestyksestä kuin omaperäisyydestä”, Streisand kuitenkin laukoi.

Elokuva sai kahdeksan Oscar-ehdokkuutta, mukaan lukien vuoden parhaasta elokuvasta. Lady Gaga voitti elokuvasta ensimmäisen Oscar-palkintonsa parhaasta laulusta Shallow.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut