Robert Redford täytti 85 vuotta – Barbra Streisand julkaisi näyttelijälegendan kunniaksi komean yhteiskuvan

Muistuuko elokuva mieleen?

23.8.2021 22:01

Näyttelijälegenda Robert Redford täytti elokuun 18. päivä 85 vuotta. Redford on yksi Hollywoodin rakastetuimpia näyttelijöitä, joka on myös ohjaajana menestynyt. Hänet palkittiin parhaan ohjaajan Oscarilla elokuvasta Tavallisia ihmisiä, mutta on ohjannut sen lisäksi esimerkiksi menestyselokuvat Quiz Show – tupla ja kuitti ja Hevoskuiskaaja.

Parhaiten Redford muistetaan kuitenkin näyttelijänä. Hänen vaikuttavaan filmografiaansa lukeutuu klassikoita aina Butch ja Kid -auringonlaskun ratsastajista ja Puhalluksesta Presidentin miehiin ja Minun Afrikkaani.

Edellä mainittujen lisäksi Redford oli mukana Sydney Pollackin mainiossa romanttisessa draamaelokuvassa Parhaat vuotemme (The Way We Were), joka yhdisti hurmurinäyttelijän toiseen kuumaan nimeen, Barbra Streisandiin.

Streisand vaikuttaa muistelevan yhteistyötä edelleen lämmöllä, sillä hän julkaisi Redfordin syntymäpäivänä yhteiskuvan, ilmeisesti vuoden 1973 elokuvan kuvauksista. ”Rakas Bob, hyvää syntymäpäivää. Oli hienoa jutella kanssasi muutama päivä sitten ❤️”, Streisand kirjoitti Instagram-tililleen. Kuva upotettuna alle.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Barbra Streisand (@barbrastreisand) jakama julkaisu

Lisää luettavaa