Ben Affleck paljasti lopulta totuuden – tästä syystä hän ei ohjaa Batman-elokuvaa

Selkoa kuvioihin.

22.12.2017 03:03

Ben Affleckin tie DC:n Batmanina on ollut mutkikas. Hänen piti alun perin käsikirjoittaa ja ohjata Batmanin sooloelokuva, mutta yhtäkkiä suunnitelmat kariutuivat. Tiettävästi Affleckin käsikirjoitus ei miellyttänyt johtoporrasta.

Yllättäen Affleck kuitenkin jättäytyi pois myös ohjaajan tehtävästä. Hän selitti aikanaan pois jäämistään sillä, ettei hän voisi sekä näytellä että ohjata Batman-elokuvassa sen vaativuuden vuoksi. Hän kertoi nyt kuitenkin toisen, varsin simppelin syyn ohjaajan pallin hylkäämiseen.

– Itse tarkastelen asioita lähdemateriaalin ansioiden perusteella. Halusin ohjata Batman-elokuvan, mutta en koskaan saanut käsikirjoitusta, johon olisin tyytyväinen. He aloittivat uudestaan ja kirjoittivat nyt toista käsikirjoitusta. Juuri nyt on paljon mahdollisuuksia, mihin DC-universumi voisi mennä. Itse aion seurata omia intressejäni. Tiedän, että rakastan työskennellä näiden ihmisten kanssa ja tämän (Justice League) elokuvan tekeminen oli minulle todellinen ilo, Affleck selvensi.

Eli Affleck olisi ohjannut Batmanin sooloelokuvan, jos hänelle olisi tarjottu hänen mielestään tarpeeksi hyvää käsikirjoitusta. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kommentista voisi myös päätellä, että on hiuksenhieno mahdollisuus siihen, että Affleck vielä ohjaisi elokuvan. Tällä hetkellä pesti on kuitenkin Matt Reevesillä.

Lähde: Cinema Blend

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia