Ben Affleck Star Wars -puikoissa? Näin tähti kommentoi

Voi vain arvuutella, ketä kaikkia on harkittu ohjaajaksi Star Wars -elokuviin. Hauskana triviana J.J. Abrams tiettävästi saatiin mukaan, kun Steven Spielberg syötti ja juotti Abramsin vaimoa ja iskosti ajatuksen hänen päähänsä.

Ben Affleck vihjasi nyt, että hänelle olisi tarjottu Star Wars -pestiä ohjaajana. Hän kutsui projektia ”ikoniseksi”, joten useimmat ajattelevat, että kyse oli nimenomaan Star Warsista. Kysyttäessä Affleckilta, oliko kyse juuri Star Warsista, tähti vastasi:

– Noh, ei olisi kohteliasta puhua töistä, joita et ole ottanut vastaan, mutta sain paljon tarjouksia. Se on tavallaan kuin tienhaarat, täysin erilaisia polkuja. Hemmetti, elämäni tulee olemaan todella erilaista, jos valitsen tämän tien, tai teen Batmanin tai sitten tämän toisen… ikonisen jutun, Affleck valotti.

Jostain syystä Affleck valitsi DC-universumin ja Warner Brothersin. Tällä hetkellä ei ole varmaa, oliko se oikea valinta. Sitä voitaneen arvioida vasta, kun Affleckin ohjaama Batman-elokuva päästään näkemään.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut