Ben Affleckin mielestä ero Jennifer Garnerista teki hänestä paremman näyttelijän – exälle viesti aamu-tv:n välityksellä

Kamalista elämänkokemuksista voi toivuttuaan ottaa matkaan jotain hyvääkin.

Hollywood-tähti Ben Affleck, 48, pohdiskeli elämäänsä The Hollywood Reporterin haastattelussa. Puheeksi tuli muun muassa hänen avioeronsa Jennifer Garnerista.

Affleckin mielestä hänestä on tullut parempi näyttelijä iän, ylä- ja alamäkien, lasten kasvattamisen ja avioeron jälkeen. Affleck tekikin aika intensiivisen roolin The Way Back -elokuvassa, jossa hän esittää entistä koripalloilijaa, joka ottaa valmennettavakseen lukiojoukkueen.

– Olen nyt siinä vaiheessa elämääni, että minulla on tuoda rooliin tarpeeksi elämänkokemusta, ja siitä tulee samalla itselleni todella mielenkiintoista, Affleck mietti.

– Ikääntyminen sekä intensiivisemmät ja merkityksellisemmät henkilökohtaiset kokemukset ovat tehneet näyttelemisestä paljon mielenkiintoisempaa, ja toisaalta tunnen vetoa elokuviin, jotka kertovat epätäydellisistä ihmisistä, Affleck jatkoi.

Affleckilla ja Garnerilla on edelleen hyvät välit avioerosta ja Affleckin matkan varrelle sattuneista päihdeongelmista huolimatta. Affleck jopa kiitti Garneria julkisesti viime vuonna.

– Kiitos. Kiitos että olet ajattelevainen, huomaavainen, vastuullinen ja loistava äiti sekä persoona, Good Morning American juontaja Diane Sawyer luki Affleckin antamasta viestistä televisiossa.

Ennen Affleckin kiitosviestiä ohjelmassa näytettiin tähden haastattelu. Siinä hän myönsi, että ei arvannut päihdeongelmansa johtavan avioeroon Garnerin kanssa. Affleck ei olisi halunnut eroa ja pettyi tuolloin itseensä. Näyttelijä onkin sanonut katuvansa eroa kaikista hänelle tapahtuneista asioista eniten.

Alkoholiongelma Affleckille kehittyi hiljalleen. Tilanne kuitenkin huononi nopeasti, kun avioliitto alkoi luhistua käsiin vuoden 2015 ja 2016 tienoilla. Kierre oli valmis, koska juominen toi vain lisää ongelmia avioliittoon. Nykyisin Affleck on enimmäkseen raitis.

Affleck sanoi The Way Backin tekemistä terapeuttiseksi kokemukseksi. Se on parhaillaan katsottavissa HBO Nordicissa. Alla elokuvan traileri.

Lähde: The Hollywood ReporterUS Magazine

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut