Benedict Cumberbatch kilahti ja kiroili teatteriesityksessään

Hollywood-tähti Benedict Cumberbatch oli esiintymässä sunnuntaina Hamlet-näytelmässä lontoolaisessa Barbican -teatterissa, kun näyttelijä päätti kesken kaiken karjaista ”FUCK!” Sanomattakin selvää, että yleisö oli pöllämystynyt.

Tähti menetti keskittymisensä ja päätti viilentää tunteitaan, koska matto jumiutti näyttämöllä olleen oven. Näyttelijän hermoja koeteltiin jo aiemmin, kun kuuluisan ”ollako vaiko eikö olla” -monologin aikana taustalla pyörinyt ääniraita katkesi ja koko puhe piti aloittaa uudelleen.

Näytöksen jälkeen Cumberbatch vuodatti teatterin ulkopuolella tuntojaan faneille ja pyysi heitä myös olemaan ottamatta kuvia.

– On ollut helvetillinen viikko – yksi asia toisensa perään pieleen, näyttelijä parkaisi.

– Näytelmä on pääasia. Ei sinun kännykkäsi. Näen kameroita, näen punaisia valoja katsomossa. Näen punaisen valon kolmannessa rivissä oikealla, se on nöyryyttävää.

– Ei ole mitään vähemmän kannustavaa, kuin olla näyttämöllä ja kokea tällaista. En pysty antamaan sinulle mitä haluan, eli elävän esiintymisen jonka muistat.

Cumberbatch painotti, ettei syytä faneja, mutta halusi sanan leviävän muiden tulevien katsojien joukkoon. Tähden pitkäaikainen unelma on ollut päästä näyttelemään Hamletin roolia.

Kuva: Star Trek Into Darkness

Lähde: Contact Music

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut