Beverly Hills Cop saa jatko-osan! Kuvaukset alkamassa lähipäivinä

Tätä ilon päivää on moni varmasti odottanut.

19.8.2022 18:43

Beverly Hills Cop 4 -elokuvan tiedettiin olevan tulossa jo vuonna 2019. Tuolloin kyttäkomedioiden tähti Eddie Murphy sanoi, että hän aloittaa kuvaukset heti, kun saa siirrettyä edellisen elokuvatuotannon hommat syrjään.

Ihan niin pian homma ei lutviutunut, mutta nyt kuvaukset ovat lopultakin alkamassa.

Jerry Bruckheimer oli puhumassa ComicBook.comin haastattelussa Top Gun: Maverickista, kun puheeksi tuli Beverly Hills Cop 4. Hänen mukaansa projekti on lopultakin etenemässä.

– Olemme tekemässä jälleen yhtä Beverly Hills Copia. Aloitamme viikon tai 10 päivän kuluttua, ja se tulee Netflixille, tuottajalegenda sanoi.

Screen Rant -julkaisu antoi ymmärtää, että kommentti tarkoitti jo kuvausten alkamista. Oli miten oli, niiden alkamiseen ei enää mene ainakaan tuhottoman kauan.

Elokuva on ollut jonkinasteisessa tuotantohelvetissä jo 30 vuoden ajan. Projekti on ottanut lopultakin askeleita eteenpäin, ja mahdollisesti tässä on avittanut Netflix. Suoratoistopalvelu hankki oikeudet sekä nelososaan että sen mahdolliseen jatko-osaan, joka olisi jo elokuvasarjan viides leffa.

Tuntematon ensikertalainen Mark Molloy on pestattu ohjaamaan Beverly Hills Cop 4, ja käsikirjoittajana toimii Aquamanin toinen käsikirjoittaja Will Beall.

Elokuvan voisi odottaa saapuvan Netflixiin vuoden 2023 lopulla tai vuoden 2024 alussa. Alkuperäiseen Beverly Hills Cop -trilogiaan voi sillä välin tutustua Prime Videosta ja Paramount Plussasta.

Daniel Petrie Jr:n ja Danilo Bachin luoman toimintakomediasarjan päähahmo on Eddie Murphyn näyttelemä Axel Foley, katuälykäs Detroitin poliisi, joka päätyy Beverly Hillsin hienostoalueelle. Alla legendaarisen Axel F -teeman musiikkivideo.

Lue myös: Muistatko Buffy-sarjan blondin Emma Caulfieldin, 49? Tältä ikinuori tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa