Bill Murray haluaa Ghostbustersin pelkillä naisilla – näyttelijätkin tiedossa

Bill Murray, joka ei missään vaiheessa ole ollut kovin innostunut Ghostbusters 3:sta, eikä oikeastaan ole halunnut koko homman edes tapahtuvan, on vihdoin kääntänyt kelkkansa – tavallaan. Kun näyttelijältä kysyttiin Toronton elokuvafestivaaleilla, mitä tämä ajattelee Haamujengistä, joka koostuisi pelkistä naisista, oli Murrayn suhtautuminen hyvinkin positiivinen.

”Sen elokuvan menisin katsomaan”, kertoi Murray. Ja sen lisäksi, että koomikko tykkäsi ajatuksesta, oli hänellä myös ehdotuksia sen roolittamiseen. Yksi näistä on Ghostbusters 3:n ohjaavan Paul Feigin luottonäyttelijä Melissa McCarthy.

”Melissa olisi mahtava haamujengiläinen”, Murray vakuuttaa, jonka jälkeen lisää vielä kaksi muuta toivetta protonipakkauksia kantamaan. ”Ja Kristen Wiig on niin hauska. Luoja, että hän on hauska”, näyttelijä hehkuttaa. Näiden lisäksi Murray kehui vielä Linda Cardellinia ja Emma Stonea, joiden voisi kuvitella toimivan elokuvassa.

Epämääräisen vastaanoton saanut naisnäyttelijöiden Haamujengi on siis saanut ainakin yhden kannattajan. Johon tietty voi vaikuttaa myös se, että Murray näytteli McCarthyn kanssa Torontossa esitetyssä St. Vincent -elokuvassa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut