Black Panther -tähti levittää huhujen mukaan rokotevastaista propagandaa Black Panther 2:n kuvauksissa

Saattaa olla niin, ettei Wrightia enää tämän jälkeen MCU:ssa nähdä.

Black Panther -tähti Letitia Wright nousi jo aiemmin otsikoihin, kun hän levitti koronarokotevastaisia mielipiteitä sosiaalisissa medioissa. Wright leimattiin antivaxeriksi levitettyään 69-minuuttisen Youtube-videon, jolla Light London Church -johtaja Tomi Arayomi kyseenalaistaa koronarokotteet.

MCU:ssa Shuri-nimistä hahmoa näyttelevä Wright totesi somemyrskyn uumenista, että ”Mikäli et taivu yleisiin mielipiteisiin, ja osaat kysyä erilaisia kysymyksiä, sinut canceloidaan. En halua satuttaa ketään. Halusin vain esittää huoleni tämän videon avulla siitä, mitä rokote sisältää ja mitä me olemme tunkemassa kehoihimme. Ei muuta.”

Nyt on huhuiltu, että Wright on jatkanut rokotevastaisten mielipiteidensä esittämistä Black Panther: Wakanda Foreverin kuvauksissa.

Brittiläinen Wright on samalla joutunut jättämään yhdysvaltalaisen agentuurinsa mielipiteidensä vuoksi.

Useat Hollywood-studiot vaativat pakollisia koronarokotuksia kuvauksiinsa. Mikäli rokotetta ei ole ottanut, pitää se merkitä jotenkin. Disney käyttää omaa systeemiään Black Panther 2:n kuvauksissa. Rokotteen ottaneet ihmiset merkitään tarralla ja rannenauhalla.

Disney ja Marvel Studios on joutunut aiemmin nuhtelemaan myös Ant-Man and the Waspin Evangeline Lillyä, kun hän kyseenalaisti koronan vaarallisuuden. Lilly pyyteli tapauksen jälkeen vuolaasti anteeksi. On huhuttu, että Disney leikkasi tämän takia Lillyn roolin tulevasta Ant-Man and the Wasp: Quantumaniasta minimiin.

Lähde: THR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut