Evangeline Lilly saa vihaa niskaansa: ei suostu karanteeniin, vaikka ihmisiä kuolee koronavirukseen

No niin. Älä ole kuten Evangeline.

19.3.2020 21:23

Marvel-tähti (Ant-Man and the Wasp) Evangeline Lilly kuohahdutti syystäkin Instagramissa julkaistessaan kuvan aamuteestään sekä kertoessaan, että ”bisnes luistaa normaalisti” ja ”Heitin juuri lapseni jumppaleirille. He pesivät kätensä ennen sinne menoa. Siellä he leikkivät ja nauravat. #Businessasusual”

Lilly sai kiivaita viestejä ihmisiltä. Lilly ei ole ilmeisesti tajunnut miten koronavirus leviää.

Jos hänen lapsensa ovat kantajia, he tartuttavat sen muihin lapsiin, jotka vievät sen kotiinsa ja saattavat tartuttaa siellä riskiryhmäläisen, joka saattaa kuolla virukseen.

Kyse ei ole Lillystä tai hänen lapsistaan. Kyse on karanteenissa olevista riskiryhmäläisistä, jotka saattavat saada tartunnan juuri tällaisten järjettömien ja itsekkäiden tekojen takia.

Karanteenilla yritetään litistää huippuja, tasata eksponentiaalista kasvua, jolla taas taas pyritään välttämään terveydenhuollon romahtamista. Mitä vähemmän virus leviää, sitä vähemmän tarvitaan tehohoitopaikkoja, ja täten myös kuolonuhreja tulee vähemmän.

Lilly uskoo, että kyseessä on vain ”hengitysteihin vaikuttava flunssa”, ja väittää, että hallitukset liioittelevat viruksen aiheuttamista vaaroista, jotta johtajat saisivat sen varjolla enemmän valtaa itselleen.

Alla Instagram-julkaisu. Siellä myös kommentit.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia