Bob Odenkirk palaa toimintaviihteen pariin – kertoi miksi hän on täydellinen toimintasankari

Kehkeytyykö hänestä uusi Liam Neeson?

21.2.2024 04:15

Breaking Bad– ja Better Call Saul -sarjoista tunnetuksi tähdeksi noussut Bob Odenkirk teki vuoden 2021 toimintaelokuvan nimeltään Nobody. Se oli eräänlainen Liam Neeson -tyylinen toimintapläjäys, jossa yksi mies peittoaa vastustajansa.

Nyt Odenkirk on palaamassa uuteen toimintaelokuvaan nimeltään Normal, ja sen tekijäkaartissa on Nobodyn käsikirjoittaja Derek Kolstad, jolla on taustaa myös John Wick -elokuvista. Ohjaajana toimii Ben Wheatley, jonka meriiteistä löytyy Meg 2: The Trench ja Free Fire.

Odenkirk on verrannut Normalia ensimmäisiin Bourne-elokuviin ja M.Night Shyamalanin mysteerielokuviin. Odenkirk kertoi nyt The Hollywood Reporterin haastattelussa, miksi hän on täydellinen toimintasankari.

– Monissa toimintaelokuvissa tyypit ovat liian komeita ja lihaksikkaita, joten yleisön on vaikea ymmärtää, että he ovat vaarassa, Odenkirk sanoi.

– Minulla ei ole sitä ongelmaa. Yleisö näkee minut omana itsenäni ja sanoo: ”Voi jessus, tämä kaveri on kusessa.”

Odenkirk mainitsi haastattelussa, ettei hän ole opiskellut näyttelijäksi. Hän ei myöskään voittanut Emmy-palkintoa, lukuisista ehdokkuuksista huolimatta, sarjasta Better Call Saul.

Breaking Badista hän ei ollut edes ehdolla. Hän vitsailikin kuvittelevansa kaikki vihollisensa Normalissa Emmy-äänestäjiksi.

Näyttelijä kertoi aiemmin, että hänellä on mielenkiintoa toimintatähden uraa kohtaan. Nobody menestyi hyvin, joten sellainen ura voi olla mahdollinen, ja Normal on askel tähän suuntaan.

– Treenaan edelleen useita kertoja viikossa, ja jos saan tahtoni läpi, näet minut tekemässä enemmän toimintaa, Odenkirk sanoi vuonna 2022.

– Toimintajaksot olivat mielestäni erittäin hauskoja ja lähellä sketsikomedian tekemistä. Rakastan varhaisia Jackie Chanin elokuvia, joissa oli huumoria. Haluaisin onnistua tulevaisuudessa sellaisessa, Odenkirk toivoi.

Normalilla ei ole vielä julkaisupäivää. Alla elokuvan Nobody traileri.

Lue myös: Nyt Prime Videossa: Yksi rankimpia sotaleffoja – veteraanit suhtautuivat raakuuteen ja realismiin myönteisesti – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa