Bohemian Rhapsodyn jatko-osasta ”keskustellaan vakavasti” – Suunnitelma voisi toimiakin

The Show Must Go On!

MovieWeb uutisoi, että megalomaanisen menestyksen ja neljä Oscar-palkintoa voittanut Bohemian Rhapsody saattaa saada jatko-osan. Ja että se näyttää jopa todennäköisemmältä kuin aiemmin.

Queenin kitaristi Brian May on aiemmin kertonut, että Live Aid -konsertti on täydellinen tapa lopettaa elokuva. Sen jälkeen hän sanoi nauraen: ”Kuka tietää, ehkä tulee jatko-osa.” Nettisivun mukaan haastattelu käytiin ennen kuin Bohemian Rhapsody sai valtavasti kunniaa palkintogaaloissa.

Nyt Queenin musiikkivideoiden pitkäaikainen ohjaaja Rudi Dolezal on kertonut, että Bohemian Rhapsodyn jatko-osasta ”keskustellaan vakavasti Queen-perheessä.” Hänen mukaansa bändin managerilla, Jim Beachilla, olisi suunnitelma, joka alkaisi vuoden 1985 Live Aidista.

Olisikin enemmän kuin todennäköistä, että jatko-osa keskittyisi Freddie Mercuryn kuuteen viimeiseen vuoteen. Mercury kuoli AIDSiin 45-vuotiaana vuonna 1991. Samana vuonna julkaistiin myös yksi arvostetuimpia Queen-albumeja: Innuendo, jonka finaalina kuullaan mykistävä The Show Must Go On.

Bändin jäsenet eivät ole vahvistaneet mitään, mutta olisi erikoista, jos elokuvan menestyksen johdosta ei näitä keskusteluja käytäisi. Bohemian Rhapsody nousi kaikkien aikojen eniten tuottaneeksi musiikki-elämäkertaelokuvaksi.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut