Bond 25 sai kivenkovan käsikirjoittajan – elokuva myöhästyy

Daniel Craig, Ralph Fiennes, Lea Seydoux, Naomie Harris ja Ben Whishaw uusivat roolinsa seuraavassa James Bond -seikkailussa.

Bourne Ultimatum, The Informant! ja Contagion -elokuvistakin tuttu käsikirjoittaja Scott Z. Burns on palkattu pistämään odotetun Bond 25:n käsikirjoitus uusiksi.

Hollywood on aiemminkin kääntynyt Burnsin puoleen, kun tuotantoon matkalla olevat tai jo kuvauksensa aloittaneet elokuvat ovat tarvinneet viilausta tekstin puolella. Burnsillä on ollut kätensä mm. Widowsin, The Bourne Supremacyn ja Rogue One: A Star Wars Storyn käsikirjoituksissa.

Burns joutuu Bond 25:n kanssa koetukselle, sillä käsikirjoittajalla on vain neljä viikkoa aikaa saada Cary Fukunagan ohjaama käsikirjoitus kuvauskuntoon. Aiempi käsikirjoitus on Bond-veteraanien Neal Purvisin ja Robert Waden käsialaa, mutta ilmeisesti paketti on menossa pitkälti uusiksi.

Ohjaaja Fukunaga tuli projektin jättäneen Danny Boylen (Trainspotting, Slummien miljonääri) tilalle. Huhujen mukaan Boyle olisi halunnut tappaa James Bondin omassa versiossaan, mikä ei lopulta miellyttänyt studiota.

Uuden käsikirjoituksen myötä Bond 25:n ensi-ilta on siirretty kaksi kuukautta eteenpäin. Ystävänpäivän treffit voidaan nyt unohtaa, sillä uusi ensi-iltapäivä on 8.4.2020.

Lähde: The Playlist

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut