Brad Pittin odotettu scifi-elokuva myöhästyy

Elokuvan ohjaaja tunnetaan mm. elokuvista The Lost City of Z ja The Immigrant.

16.10.2018 18:02

James Grayn käsikirjoittaman ja ohjaaman Ad Astra -elokuvan ensi-ilta siirtyy ensi vuoden tammikuulta toukokuun loppuun. Uusi ensi-iltapäivämäärä on 24.5.2019.

Tammikuu ei Yhdysvalloissa yleisesti ole merkittävien elokuvien julkaisukuukausi – palkintoja tavoittelevat elokuvat halutaan julki vuoden loppupuolella, jolloin tammikuussa toivutaan leffaähkystä – joten siirtoa voidaan pitää hyvänäkin merkkinä.

Uusi ensi-iltapäivämäärä sattuu myös olemaan hyvin lähellä Cannesin elokuvajuhlia, jossa Grayn kuusi aiempaa elokuvaa ovat saaneet maailmanensi-iltansa. On siis hyvin mahdollista, että kunnianhimoiseksi kutsuttu avaruusmatka nähdään Ranskassa ennen sen teatterikierrosta.

Ad Astra kertoo astronautista, joka matkustaa aurinkokuntamme uloimmalle reunalle löytääkseen kadonneen isänsä ja paljastaakseen planeettamme selviytymistä uhkaavan mysteerin. Elokuvan pääosissa nähdään Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Donald Sutherland ja Jamie Kennedy. Gray on kirjoittanut elokuvan yhdessä Ethan Grossin kanssa.

Lähde: The Playlist

Lisää luettavaa