Chad Stahelski kertoi mihin tähtää tulevalla Highlander-leffalla – pääosassa on muuten Henry Cavill

Toteutuvatko suuret suunnitelmat?

1.9.2023 07:00

John Wick -ohjaaja Chad Stahelski on ollut Highlander-projektissa mukana jo vuodesta 2016 lähtien, ja sitä ennen moni muu on yrittänyt toteuttaa sitä. Vuonna 2021 uutisoitiin, että kuvaukset alkaisivat Stahelskin johdolla vuonna 2022, mutta näin ei käynyt.

Vuoden 1986 elokuvaan Highlander perustuvaa leffaa ei kuitenkaan ole kuopattu. Stahelski antoi nyt pienen päivityksen suunnitelmistaan elokuvan suhteen.

– Mielestäni meillä on erittäin hyviä, voimallisia elementtejä. Täytyy muistaa, että kun sinulla on tunnuslause ”Voi olla vain yksi!” Et vain voi tappaa kaikkia ensimmäisessä elokuvassa, Stahelski sanoi Josh Horowitzin haastattelussa.

– Haluamme tehdä tämän tarinan – ja se sisältää paljon samoja hahmoja ja sellaista. Mutta olemme tuoneet myös osia kaikista TV-tuotannoista, ja yritämme tehdä ikään kuin esiosaa, asetelmaa Kokoontumiselle. Meillä on siis tilaa kasvattaa franchisea, Stahelski jatkoi.

– Jos saamme hommat kuntoon, ja saamme elokuvan tehtyä, meillä on paljon ideoita siitä, kuinka tehdä tyylikkäitä hahmoja ja eeppinen TV-sarja.

Alkuperäisessä elokuvassa näytteli Sean Connery ja Christopher Lambert.

Stahelski katsoo Highlanderin maailman olevan laaja ja rikas, jossa voi valita minkä tahansa ajanjakson, kansallisuuden, kulttuurin ja ihmisen. Hänen mielestään kuolemattomuuden taakan käsitteleminen on ”helvetin siistiä”.

Vuonna 2016 Stahelski sanoi seuraavasti:

– Olen ollut alkuperäisen franchisen suuri fani siitä lähtien, kun näin sen lukiossa. Tällaiset suuret kuolemattomuuden, rakkauden ja identiteetin teemat kaikki käärittynä todella värikkääseen mytologiaan, Stahelski hehkutti vuonna 2016.

– En voi kuvitella parempaa franchisea, joka antaisi mahdollisuuden luoda mielenkiintoisia hahmoja, myyttisiä teemoja ja toimintaa, ohjaaja vielä lisäsi tuolloin.

Elokuvassa on määrä olla pääosassa Henry Cavill. Julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lue myös: Florence Pugh kommentoi läpi kuultaneita nännejään – ”Haluaisin paljastaa kaiken” – Episodi.fi

Lähde: Bounding Into Comics, The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa