Chandler Riggs uskoi jatkavansa The Walking Deadissa loppuun saakka – käänne oli yllätys

Näin siinä kävi.

24.2.2020 02:44

The Walking Dead vain porskuttaa kaudesta toiseen, vaikka suosio on laskenut. Suosion laskuun on vaikuttanut varmasti esimerkiksi Andrew Lincolnin poistuminen sarjasta. Juonta on myös syytetty itsensä toistamisesta.

Yksi sarjasta poistuneista näyttelijöistä on Chandler Riggs, joka esitti Rickin poikaa Carlia. Hän uskoi, ettei hänen hahmonsa kuolisi sarjan aikana, mutta toisin kävi.

– Sarjakuvissa Carl elää loppuun saakka, joten en missään vaiheessa uskonut Carlin tarinan loppuvan. Sain tietää siitä harjoitellessamme kauden kahdeksan jaksoa kuusi. Olin aika pettynyt silloin, mutta nyt pääsen jatkamaan ja tekemään muita juttuja, Riggs mietti.

– On hauskaa, tosi hauskaa päästä tutkimaan muita rooleja ja koe-esiintyä elokuviin ja sellaisiin. Kun olin sarjassa, olin lukittuna siihen. En voinut tehdä mitään muuta. Joten on tosi coolia tehdä muita juttua sillä välin, kun en työskentele, näyttelijä jatkoi.

Riggs kasvoi lapsuutensa sarjan näyttelijänä, sillä hän oli vasta pikkupoika sarjan alkaessa. Lopettaessaan hän oli jo lähes aikuiseksi kasvanut miehen alku. The Walking Deadin jälkeen näyttelijä on nähty muun muassa A Million Little Things -tv-sarjassa.

Lincoln tullaan vielä näkemään The Walking Dead -universumissa omassa elokuvassaan.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia