Christian Bale kertoo Thor: Love and Thunderin poistetuista kohtauksista – Peter Dinklage ja Jeff Goldblum leikattiin ulos

Melko isoja paljastuksia.

1.7.2022 11:35

Thor: Love and Thunderissa nähdään Christian Balen esittämä Gorr-teurastaja, joka haluaa kaikki galaksin jumalat hengiltä. Bale ei ole ilmeisesti tietoinen Marvel Studiosin tarkoista spoilerisäännöistä, sillä miekkonen paljasti melko paljon taannoisessa haastattelussaan.

Bale kertoo miltä Taika Waititin, Chris Hemsworthin, Natalie Portmanin ja Tessa Thompsonin kanssa työskenteleminen tuntui. Hän myös paljasti luultavasti aivan liikaa poistetuista kohtauksista.

– Taika on kasannut uskomattoman hienon näyttelijäporukan. Pääsin työskentelemään Peter Dinklagen kanssa. Hän ei ole lopullisessa versiossa, mutta hän on upea. Tein kohtauksia myös Jeff Goldblumin kanssa, eikä häntäkään nähdä elokuvassa. Todella paljon kaunista ja mahtavaa materiaalia päätyi leikkaamon lattialle, Bale kertoi.

Goldblum näytteli Thor: Ragnarökissa Grandmasteria, Sakaar-planeetan hedonistista hallitsijaa. Dinklage nähtiin Avengers: Infinity Warissa Eitrinä, kääpiöiden kuninkaana.

Tappoiko Gorr siis nämä kaksi hahmoa poistetuissa kohtauksissa?

Thor: Love and Thunder teattereissa 6. heinäkuuta alkaen.

Traileri alla.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa