Clint Eastwoodin näyttelijäpoika kiitti isäänsä – vaikkei saanut apua juuri missään asiassa

Vaikeuksien kautta voittoon.

4.4.2017 18:15

Clint Eastwoodin näyttelijän uraa luova poika Scott Eastwood osaa nykyään arvostaa isänsä aiempaa asennetta häntä kohtaan. Clint ei nimittäin auttanut Scottia näyttelijänuran luomisessa, eikä muutenkaan hemmotellut poikaansa.

– Se oli ehkä paras asia, minkä isäni pystyi minua kohtaan tekemään, Scott kertoi isänsä päätöksestä olla auttamatta näyttelijän uralla.

– Hän olisi voinut tehdä siitä helppoa, mutten olisi silloin oppinut mitään, hän jatkoi.

Scott teki tuikitavallisia baarimikon töitä San Diegossa ja kävi välillä Hollywoodissa koe-esiintymisissä, samoin kuin tuhannet muut näyttelijäksi pyrkivät ihmiset.

– Hän (Clint) kasvoi lamavuosina ja hänen täytyi työskennellä kovasti, mukaanlukien näyttelijän uransa alkuvuosina, Scott valaisi.

– Hän uskoo, että onni elämässä pitää ansaita ja olen samaa mieltä, vaikkakin olin usein vihainen hänelle, koska hän olisi voinut auttaa minua rahoillaan, Scott vielä jatkoi.

Scottin legendaarinen näyttelijäisä ei todellakaan hemmotellut poikaansa piloille, sillä hän joutui maksamaan jopa yliopistonsa itse. Clint on myös rohkaissut poikaansa pitämään huolta itsestään fyysisesti – kuten hän itsekin on tehnyt. ”Terve sielu terveessä ruumiissa” on Scottin mukaan hänen isänsä filosofia.

Scott Eastwood nähdään seuraavaksi Fast & Furious 8 -elokuvassa.

Lähde: Mirror

Lisää luettavaa