Comic Con Finlandiin saatiin kovan luokan ääninäyttelijälisäys: Nolan North saapuu Tampereelle!

Suomen ensimmäinen Comic Con -tapahtuma järjestetään toukokuussa.

19.3.2024 18:06

Suomen ensimmäinen Comic Con -tapahtuma paljasti jälleen uuden tähtivieraansa. Tällä kertaa mukaan saadaan suosittu ääninäyttelijäveteraani Nolan North.

North tunnetaan muun muassa työstään PlayStationin Uncharted-videopelisarjassa, jossa hän antaa äänensä päähenkilö Nathan Drakelle. Hänellä on myös hauska pieni cameo-rooli pelisarjasta tehdyssä elokuvaversiossa Tom Hollandin kanssa.

Muita Northin näyttelijäprojekteja ovat olleet esimerkiksi teinisarja Pretty Little Liars sekä Star Trek Into Darkness -elokuva. Äänipuolella hän on taas työskennellyt vaikkapa Kung Fu Panda: The Dragon Knight, Star Trek: Lower Decks ja Love, Death & Robots -sarjoissa sekä God of War, Assassin’s Creed, Crash Bandicoot ja The Last of Us -videopeleissä.

Comic Con -kävijät pääsevät juttelemaan ja ottamaan valokuvia hänen kanssaan sekä saamaan henkilökohtaisia signeerauksia. Lippuja näihin pääsee ostamaan tapahtuman nettisivujen kautta täältä.

North on jo tapahtuman viides suuri näyttelijävieraskiinnitys. Aiemmin tapahtumaan on julkistettu osallistuvan myös Supernatural-tähti Misha Collins, Game of Thrones -suosikki Kit Harington, Harry Pottereista parhaiten tunnettu Natalia Tena sekä Our Flag Means Deathissa esiintynyt Matthew Maher.

Comic Con Finland järjestetään Tampereen messukeskusessa 10.-12. toukokuuta. North on tavattavissa tapahtuman perjantai- ja lauantaipäivänä.

Lähde: Comic Con Finland

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia