Daniel Craig 007-roolistaan: ”En oikeastaan halunnut tehdä sitä”

Oli tehnyt aiemmin erityyppisiä elokuvia.

12.9.2021 18:52

Daniel Craig puhui haastattelussa James Bond -roolistaan. Hän kertoi muun muassa, ettei aluksi halunnut roolia. The Sunin haastattelussa oli paikalla myös tuottajat Barbara Broccoli ja Michael G Wilson.

Pierce (Brosnan) oli tehnyt Remington Steelen, Roger Moore The Saintin. He olivat tehneet näitä rooleja, joista ihmisille olivat ajatelleet: ”Tuo on James Bond”, Craig sanoi.

Craigin omat roolit olivat olleet erilaisia. Tähti piti käsikirjoitusta ja tarinaa pätevänä, mutta ajatteli kieltäytyvänsä sen luettuaan.

– Minä olin tehnyt outoja, taiteellisia elokuvia. Se oli vaikeampaa myydä. Ja en oikeastaan edes halunnut, koska en tiennyt mitä tekisin sillä (Bond-roolilla), Craig lisäsi.

Elokuvan tuottajat kuitenkin saivat käännettyä Craigin pään.

– Michael ja minä todella halusimme hänet, mutta suurin ongelma oli se, ettei hän halunnut tehdä sitä, Barbara Broccoli tuumi.

Broccolille jäi kuitenkin tunne Craigin tapaamisen jälkeen, että hän sai voitettua näyttelijän puolelleen. Hän sanoi tuolloin Wilsonille, että ”hän haluaa tehdä sen”. Studiolla alkoi olla jo tuossa vaiheessa kiire, ja he tyrkyttivät tuottajakaksikolle muita vaihtoehtoja.

Craig päätyi tekemään urallaan liudan Bond-elokuvia, mutta seuraava leffa No Time To Die jää hänen viimeisekseen – näin ollen uuden James Bondin valinta on kohta jälleen edessä. Huhuissa on pyörinyt tähän mennessä muun muassa Tom Hardy, James Norton ja Richard Madden.

Lähde: The Sun

Lisää luettavaa