Daniel Craigin paljastus No Time To Die -kuvauksista sai jotkut fanit huolestumaan – onko leffa nyt sitten pilalla?

Myös Cary Fukunaga kommentoi.

8.9.2021 04:00

James Bond -elokuva No Time To Die on kärsinyt viivästyksistä viivästysten perään. Tämä vaikutti myös kuvauksissa tehtäviin päätöksiin.

Elokuvan tähti Daniel Craig kertoo tulevassa No Time To Die: The Official James Bond Podcast -ohjelmassa, että käsikirjoitusta säädettiin viivästysten vuoksi jatkuvasti. Asia ilmeni podcastin trailerilla, joka löytyy jutun lopusta.

Movie Web tarttui Craigin kommenttiin, ja huomautti joidenkin fanien mahdollisesti huolestuneen tästä kommentista. Julkaisun mielestä käsikirjoituksen jatkuva säätäminen voi johtaa usein huonoon lopputulokseen.

Ohjaaja Cary Fukunaga kommentoi aiemmin, että elokuva on valmis, eikä sitä ainakaan enää muokata – vaikka hän ehkä olisi halunnutkin, mutta taloudellisten syiden vuoksi hän joutui jättämään sen rauhaan. Fukunaga myönsi, että mitä tahansa asiaa voi säätää loputtomiin – hänen mielestään elokuva on kuitenkin nykyisessä muodossaan todella hyvä.

Alla traileri.

Lue myös: Sean Connerylla oli näkyvä salaisuus kaikissa James Bond -elokuvissaan – mutta eipä tuota huomannut! | Episodi.fi

Lähde: Movie Web

Lisää luettavaa