No Time to Die teki tempun, johon aiemmat 007 -elokuvat eivät ole yltäneet – James Bond ensimmäistä kertaa elokuvafestivaalin kilpasarjassa

007 Time to Film Festival.

28.8.2021 20:01

Uusi James Bond -seikkailu 007 No Time to Die teki tempun, johon aiemmat Bond -elokuvat eivät ole yltäneet, kun se valittiin Zürichin elokuvafestivaalin viralliseen kilpasarjaan. Uutisesta kertoi Variety.

Daniel Craigin viimeinen Bond -elokuva saa ensiesityksensä festivaalilla kolmea päivää ennen virallista maailmanensi-iltaa Lontoossa. Kahta päivää myöhemmin, syyskuun 30. päivä 007 No Time to Die nähdään ensi-illassa Suomessa.

Zürichin elokuvafestivaalin taiteellinen johtaja on mielissään päätöksestä näyttää elokuva festivaalilla – vaikka ilmeisesti tässä tapauksessa meni niin päin, että festivaali joutui rukoilemaan elokuvaa luokseen, eikä toisin päin.

”Taistelimme kuukausia saadaksemme tämän ensi-illan. Meidän täytyi neuvotella Universalin kanssa jokaista pientä yksityiskohtaa myöten. Koskaan aiemmin James Bond ei ole ollut elokuvafestivaalin virallisessa ohjelmistossa”, hän kertoo, todeten samalla, että elokuva-ala on odottanut juuri tätä elokuvaa enemmän kuin mitään muuta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia