Daniel Radcliffellä oli ulkonäköongelma ensimmäisessä Harry Potter-elokuvassa – tekijöiden vaatimus järkytti

Ulkonäkö saattaa mietityttää 12-vuotiaana erityisen paljon.

Daniel Radcliffe muistetaan ikuisesti Harry Potter -elokuvien taitavana ja neuvokkaana pienenä taikurina, josta kasvoi elokuvien myötä nuori, taitava ja neuvokas taikuri. Radcliffellä oli ehkä unelmarooli, mutta kaikki ei silti ollut roolin puitteissa pelkkää ruusuilla tanssimista.

Radcliffe muisteli Harry Potter: Return to Hogwarts -uudelleenlämmittelyssä, miten tuottajien vaatimus järkytti häntä. Radcliffe ei pitänyt siitä, kun hänelle luotiin ikoninen tyyli pyöreine silmälaseineen ja pottahiuksineen.

– Ei, ei, ei, ei, ei. Ette kai te jätä meitä tämmöiseksi? Meistä pitäisi tulla teini-ikäisiä ja deittailla tyttöjä tässä elokuvassa, Radcliffe kertoi sanoneensa.

– Ei kai tämä näin mene, eihän, tähti kertoi jatkaneensa järkytyksensä jälkeen.

Ulkonäköpaineista huolimatta Radcliffellä vaikutti olevan vientiä jo 12-vuotiaana poikana. Hän kertoi, että hän koki ensisuudelmansa Potter-kuvauksissa, ja hänen ensimmäiset tyttöystävänsä olivat peräisin kuvauksista.

Rakastettu Potter-kööri kokoontui vastikään Harry Potter: Return to Hogwarts -muisteloihin. Jälleennäkemistä on kuvailtu muun muassa tunteiden vuoristoradaksi. Ohjelma saapuu HBO Max -suoratoistopalveluun 1. tammikuuta 2022. Alla traileri.

YouTube video

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut