Dave Bautista pettyi päätökseen Guardians of the Galaxy -tuotannossa – tuskailee myös rooliensa kanssa

Blade Runner 2049

Haluaisi tehdä muitakin kuin toiminnallisia rooleja.

Dave Bautista tunnetaan parhaiten Draxin roolistaan Marvel-elokuvissa. Hän on hoitanut roolin kunnialla, mutta hän haluaisi tehdä myös perinteisempiä elokuvia.

– Pidan draamasta, sitä oikeasti haluan tehdä. Tavallisesta, vanhanaikaisesta draamasta. Minun on vaikea saada sellaisia rooleja, mutta etsin niitä jatkuvasti. Joskus se on vaikeaa. Joskus on todella vaikeaa saada ihmiset näkemään asiat toisin – näkemään kaltaiseni niissä rooleissa, Bautista tunnusti.

Ei ole ihme, jos perinteisemmät roolit ovat vaikeita saada. Tästä Bautista saanee kiittää fyysisyyttään, joka rajoittaa helposti miehen toiminnallisiin rooleihin.

Bautistalla olisi kuitenkin lahjoja muuhunkin. Maistiainen Bautista skaalasta saatiin Blade Runner 2049 -elokuvassa, jossa hän esitti kenties perinteisemmän oloista hahmoa Sapper Mortonia – vaikkakin kyseessä oli replikantti.

Bautista harmitteli myös sitä, että Guardians of the Galaxy -elokuvasta leikattiin pois kohtaus, jossa hän muisteli traagista menneisyyttään. Hän oli odottanut nimenomaan sitä kohtausta paljon.

Kohtauksessa Drax kertoi tatuointiensa suhteesta menneisyyteensä ja siitä, miten Thanos oli murhannut hänen koko perheensä. Alla Bautistan haastattelu alkaen kohdasta 4:40.

YouTube video

Lähde: Movie Web

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut