David Harbourin laulajavaimo Lily Allen perusti OnlyFans-tilin

Kuuluisilla jaloilla voi tienata rahaa.

7.7.2024 10:14

Stranger Things -stara David Harbour on naimisissa laulaja-näyttelijä Lily Allenin kanssa. Allen yllätti hiljattain faninsa perustamalla OnlyFans-tilin.

Allen teki eräänä päivänä omaa Miss Me? –podcastiaan ja siitähän se idea sitten lähti. Kunnia kuuluu hänen kynsiteknikolleen.

Allenin kynsiteknikko kertoi naiselle, että hän sai viiden tähden arvioita WikiFeet-sivustolla – ja se on ilmeisesti melko harvinaista.

– Eräs nainen, joka laittaa kynteni kertoi, että olen saanut melko harvinaiset viisi tähteä WikiFeet-sivustolla. Kyllä, minun jalkani on arvosteltu korkealle internetissä.

Kynsiteknikko kertoi Allenille, että hän voisi tienata muutaman dollarin varpaillaan. Allen innostui aiheesta ja perusti OnlyFans-tilin nimeltä Lily Allen FTSE500. Allen velottaa kymmenen dollaria kuussa ihmisiltä, jotka haluavat nähdä hänen huolletut varpaansa.

Myös Allenin miehellä David Harbourilla oli muutama sananen OnlyFans-tilistä.

– Noh, hän pitää juttua siistinä. Ei hän oikein innostunut siitä aluksi, mutta hän kyseli minulta, että saanko jonkinlaista tyydytystä siitä. Ei, en saa kicksejä siitä, mutta ehkä siinä on jonkinlainen voimasuhde-elementti mukana ja se kiihottaa minua, Allen kertoo.

Allen pitää OnlyFans-sivustoaan voimaannuttavana.

– Minua on seksualisoitu hyvin nuoresta iästä saakka ja kaikki muut ovat tienanneet sillä, joten on kerrankin hauskaa olla itse voimahahmo ja kontrolloida jotain sellaista, jota pidän hassuna asiana. Nautin siitä.

Lähde: VT

Lisää luettavaa