DC hyllytti kaksi tuotannossa ollutta supersankarileffaansa

Ei tämäkään mikään yllätys ole, mikäli on seurannut Justice Leaguen jälkeistä meininkiä.

3.12.2018 16:02

DCEU ei saakaan flashpoint-tarinaa, vaan vaikuttaa siltä, että koko homma vedetään kevyen rebootin kautta, ja DC:n supersankareille yritetään saada nostetta uusien hahmojen avulla.

Man of Steel 2 ja The Flash on nimittäin pistetty hyllylle. Man of Steel 2:n hyllyttäminen ei ole mikään yllätys, sillä Henry Cavill ei halua enää näytellä Teräsmiestä, eikä Warnerkaan oikeastaan halunnut jatkaa projektia hänen kanssaan.

Supermanin tilalle on kuitenkin tulossa Supergirl, jonka elokuva on jo tuotannossa.

Cavill ja Warner eivät päässeet yhteisymmärrykseen Shazam!-leffan cameo-roolista. Cavill nappasi pian tämän jälkeen pääosaroolin Netflixin Noituri-sarjasta.

Ezra Millerin tähdittämän The Flash -elokuvan huhuiltiin olevan flashpoint-tarina, jolla käynnistetään koko DCEU uudelleen. Sen käsikirjoituksen piti tehdä Spider-Man: Homecomingin kirjoittaneet John Francis Daley ja Jonathan Goldstein. Tuotannon piti alkaa ensi vuonna. Leffa on nyt joko kokonaan hyllytetty tai siirretty myöhemmäksi.

– Mikään ei ole ikinä varmaa, mutta se mikä on varmaa, tulee Flash-elokuvasta täysin hullu. Se on yksi minun unelmistani. Kaikki tietävät, että Barry Allen saattaa saapua myöhässä, erittäin myöhässä, mutta kun hän saapuu paikalle, kaikki asiat ovat kunnossa. Meidän pitää vain luottaa tähän, Miller kertoo.

Eiköhän Teräsmies rebootata vielä joskus ja The Flashkin saadaan jossain vaiheessa valkokankaille.

Lähde: Geek Tyrant

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa