Tältä näyttää DC:n supersankarileffojen aikajana: varmistetut leffat rivissä

DC:n supersankarimaailmat elävät murroksessa. Muutoksia on jo tapahtunut, ja lisää tulee tapahtumaan.

11.10.2018 18:31

Marvel on vienyt kilpailijaansa DC:tä kuin litran mittaa vuodesta 2008 saakka. DC:llä on kyllä kova yritys, ja ehkä sielläkin hiljalleen ymmärretään mitä katsojat haluavat. Toivottavasti näin, sillä he saivat juuri erinomaisen elokuvantekijän James Gunnin kelkkaansa.

Zack Snyderin Man of Steel aloitti DCEU:n (DC Extended Universe), sen jälkeen fanit ovat saaneet aika eritasoisia yritelmiä, joista parhaimpiakin voi kutsua oikeastaan vain keskinkertaisiksi. Mutta miten jatkossa?

Tänä vuonna näemme James Wanin ohjaaman ja Jason Momoan tähdittämän Aquamanin. Ensi-ilta joulukuussa.

Ensi vuonna näemme Shazamin. Sen ensi-ilta on huhtikuun alussa.

Wonder Woman 1984:n aika on marraskuun alussa.

Helmikuussa 2020 nähdään Margot Robbien ja tyttökavereidensa Birds of Prey.

James Gunnin visioiman Suicide Squad 2:n ensi-ilta selvinnee pian. Sen lisäksi muita ensi-illattomia elokuvia ovat The Batman, Justice League Dark, Batgirl, Green Lantern Corps ja The Flash.

The Batmanista ei tosin tiedetä vielä, kuuluuko se DCEU:n maailmaan. Joaquin Phoenixin Jokerihan ei sinne kuuluu.

Täysin vailla päämäärää olevia leffoja ovat Justice League 2 (Henry Cavillin ja Ben Affleckin kohtalot eivät ole selvillä), Cyborg (niin tylsä hahmo, että se palasi luultavasti suoraan kirjoituspöydälle), Nightwing, Man of Steel 2 (mitä Henry Cavill tekee?), Gotham City Sirens, (jatkuuko Margot Robbie Harley Quinnin voittokulku Birds of Preyn jälkeen?), Deadshot (mikä on Will Smithin tilanne?) sekä Black Adam (lähteekö Dwayne Johnson mukaan?).

DC antoi myös aikoinaan kolme ensi-iltapäivämäärää, joita ei ole täytetty: 3.4.2020, 5.4.2020 ja 24.7.2020. Saammeko ensi vuodelle yllätyksiä?

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa