DCEU siirtyy takaisin vanhaan: Batman Beyond vihdoinkin tuotantoon?

Muutoksia, DC on aina muutoksen kurimuksessa.

5.7.2020 21:01

The Flash -elokuva on ollut kuutisen vuotta tuotantohelvetissä. Eri ohjaajat ja käsikirjoittavat ovat yrittäneet onneaan, mutta jokainen on poistunut lopulta esituotannosta.

Sitten Flash-hahmon näyttelijä Ezra Miller nähtiin videolla paiskaamassa nainen maahan islantilaisbaarissa, joten koko elokuvan tuotanto on edelleenkin täysi mysteeri.

Jokin aika sitten huhuiltiin myös Michael Keatonin paluusta DC-maailmaan. Hän olisi ilmeisesti The Flash -leffan Batman – tai ainakin yksi niistä, mikäli elokuvassa nähdään flashpoint-tarinan juoni.

Nyt kuiskutellaan myös Batman Beyond -elokuvasta, jonka esituotanto on jo alkanut. Elokuva julkistetaan ilmeisesti virallisesti tulevassa DC FanDome -tapahtumassa.

FanDomesta on tulossa jättimäinen. Zack Snyder ja Dwayne ”The Rock” Johnson ovat jo ilmoittaneet osallistuvansa tapahtumaan puhumaan Justice Leaguesta ja Black Adamista.

Samalla huhuillaan ensimmäisestä James Gunnin The Suicide Squadin trailerista ja Ben Affleckin paluusta omaan Batman-sooloelokuvaansa, jotka paljastettaisiin FanDomessa.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia